Ballina Aktuale 10 gjërat që mbajnë çiftet të lumtur

10 gjërat që mbajnë çiftet të lumtur

Disa çifte duket se kanë qenë së bashku përgjithmonë. Disa të tjerë kanë marrëdhënie të ndryshme duke mos patur sukses në mbajtjen e një partneri për një kohë të gjatë.

Marketing

Nëse një çift ka qenë së bashku për njëzet ose tridhjetë vjet, shumica e njerëzve do të mendonin se kanë bërë shumë përpjekje dhe punë të vështirë për të qenë bashkë për kaq shumë kohë.

Megjithatë shpesh çiftet, të cilët kanë qëndruar të lumtur për kaq kohë, u kanë kushtuar vemendje gjërave të vogla e të mira për njëri-tjetrin.

Pra, shumë hapa të vegjël bëjnë që marrëdhëniet të funksionojnë më mirë, për sa kohë që jeni të gatshëm t’i merrni ato në konsideratë.

Këtu janë disa nga ato gjëra e vogla që marrëdhëniet në çift të jenë të lumtura:

1 – Kushtojini vëmendje gjysmës tjetër – Gjithmonë dëgjoni partnerin tuaj. Është shumë keq t’i tregosh diçka partnerit tënd dhe më pas të pretendosh të mos e dëgjosh.

2 – Tregoni dashuri dhe afeksion – Ne jemi aq të zënë sa duket se nuk kemi kohë për të kursyer për një përqafim të shpejtë. Çiftet që nuk gjejnë kohë për të ndarë atraksionin e tyre fizik me njëri-tjetrin lehtë dhe pa qëllim mund të largohen.

3 – Gjithmonë mbani mend sjelljet tuaja – Shumica prej nesh pa dashje fillojnë të marrin partnerët si të mirëqenë. Mos harroni mirësjelljen dhe faleminderimet kur duhen. Vetëm se njerëzit janë të martuar me njëri-tjetrin nuk justifikon harresën e sjelljeve tona. Duhet të tregoni respekt që ta marrësh atë mbrapsht.

4 – Tregohuni mirënjohës se jeni ende bashkë – Kur çiftet kanë qenë së bashku për një kohë të gjatë ata ndonjëherë harrojnë t’i tregojnë njëri-tjetrit se sa të veçantë janë. Mos supozoni që partneri juaj e di se ju ende i doni ata, u thoni atyre që i doni dhe tregojani njëri-tjetrit sa më shpesh që mundeni.

5 – Pyetni njëri-tjetrin se si jeni – Jeta moderne mund të jetë e ethshme, shumica prej nesh e dinë këtë. Ju të dy shkoni në punë dhe harroheni, i dërgoni njëri-tjetrin një tekst të shpejtë, një email ose një telefonatë në pushimin tuaj të drekës. Bëni ndonjë nga këto gjëra thjesht sepse ju mund t’i bëni ato.

6 – Vazhdoni të flirtoni – Çiftet që flirtojnë me njëri-tjetrin ndihmojnë për ta mbajtur gjallë romancën.

7 – Bëni diçka së bashku – Planifikoni një udhëtim në bregdet, një fundjavë larg për të parë grupet tuaja të preferuara, ose thjesht gatuani diçka bashkë. Të punosh së bashku si një ekip rrit lidhjen mes jush.

8 – Sigurohuni që të argëtoheni – Gjeni mënyra për të qeshur me njëri-tjetrin dhe për të qeshur sa herë që mundeni. Vetëm për shkak se jeta mund të bëhet me të vërtetë serioze në disa raste nuk është e nevojshme. Nuk ka asgjë të keqe për të vepruar si fëmijë të mërzitur herë pas here.

9 – Falni njëri-tjetrin – Njerëzit që janë më gjatë bashkë, ka shumë gjasa që të mërziten me njëri-tjetrin. Falni partnerin tuaj nëse ata kanë bërë diçka të gabuar. Nëse je ti që ke bërë diçka të gabuar thuaj që të vjen keq.

10- Mbështetni aspiratat dhe ëndrrat e njëri-tjetrit – Ne duhet të kemi qëllime dhe ëndrra që me shpresë do ta bëjnë jetën tonë më të mirë. Çiftet që lulëzojnë priren të mbështesin aspiratat dhe ëndrrat e njëri-tjetrit.

Marketing
Exit mobile version