110 vjetori i Enver Hoxhes do shënohet në Ferizaj!

Me 16 tetor të këtij viti në Ferizaj Fronti Popullor i Enver Hoxhes në krye me të nderuarin patriotin Agim Xhigoli Kryetar me sekretarin Erald Selca me kryesinë e nderuar Muzaferin Sabedinin Sylen etj do organizojnë ketë ceremoni për gjigantin Enver Hoxha si fanar ndricues i kombit tonë.

Marketing

Fronti Popullor me punën e palodhur është aktiv në frymen enveriane dhe të deshmorëve të kombit. Puna jonë është në baza vullnetare. Falenderojmë ilegalin ish luftëtarin të madhin Ismet Sylejmani që organizoi 100 vjetorin e lindjes sê njeshit Enver Hoxha në menyrë madheshtore në Prishtinë cfarë nuk ishte lehtë aspak. Ne Fronti Popullor modestisht mundohemi ti ruajmë dhe nderojmë vlerat me sublime kombëtare.

Fal Enverit dhe vizionit të tij ekzistojmë si komb se ndryshe do ishim si kurdet cecenet etj. Enver Hoxha njeriu që krijoj Shqipërinë moderne. Fronti Popullor ka respekt të madh dhe për një armatë enveristash në mërgatën tonë. Manifestimet do shënohen simbolikisht në Ferizaj Decan Tiranë mërgatë etj…