12 aksidente në Shkup, dy persona janë lënduar rëndë

Dy persona janë lënduar rëndë, ndërsa janë lënduar më lehtë në gjithsej 12 aksidente të cilat kanë ndodhur gjatë 24 orëve të kaluar në Shkup. Në pesë aksidente ka pasur vetëm dëm material.

Marketing

Njëzet dhe shtatë shoferë kanë lëvizur me një shpejtësi më të madhe nga e lejuara. Nga trafiku janë përjashtuar 28 shoferë, prej të cilëve 19 për shkak të para se ta marrin të drejtën për drejtim të automjetit, katër kanë qenë nën ndikim të alkoolit, ndërsa pesë kanë qenë shoferë fillestarë. Nga trafiku janë përjashtuar edhe 14 shoferë të cilët kanë drejtuar automjete të paregjistruara.

Në mënyrë të parregullt janë parkuar 108 automjete, ndërsa 53 janë larguar nga automjeti special “Karrotrec”.

Marketing