12 familje presin Kurban Bajramin në shtëpi të reja

12 familje do të gjejnë vetën në shtëpi të reja për festën e Kurban Bajramit.

Marketing

Kjo falë humanistit Halil Kastrati i cili me shoqatën që udhëheq ‘Jetimat e Ballkanit’ ka gëzuar 12 familje me kulmë mbi kokë, transmeton Indeksonline.

Dy familje në Komunën e Podujevës, tri në Skenderaj, dhe 2 në Malishevë janë familjet e para që do të bëhet me shtëpi.

Më poshtë postimi i plotë:
S P E C I A L E
Faleminderit shume bamires nga populli im
Gezimet e ketij Kurban Bajrami
Gjithesej 12 familje kete Bajram me banim te ri
Perveç nisjes se 50 shtepive ne disa komuna, ky Bajram do ti gjen ne shtepi te reja edhe 12 familje

Sot u dhuruan çelsat e shtepive te reja per tre familje
2 familje ne komunen e Podujeves
1 familje be komunen e Skenderajit

Neser do te dhurohen çelsat e shtepive te reja per tre familje ne komunen e Likoves

Pasneser do te dhurohen çelsat e shtepive te reja per 4 familjeve

2 familje ne komunen e Malisheves

2 familje ne komunen e Skenderajit

Ne kete bajram do te gezohen edhe dy familje me banesa te reja

Nje ne Kosove dhe tjetra ne Kosoven Lindore
Nga pamundesia per ti dhene krejt videot para Bajramit, ne do ti publikojme pas Bajramit
Bamires Kurr Zoti mos ju humbte

Marketing