’27 prilli’, një familjar vjen me gaz lotsjellës në gjykatë

Tek Monika Spasovska, e afërme e të akuzuarit në rastin e 27 prillit, policia e gjykatës gjeti gaz lotsjellës.

Marketing

Gjykatësja Dobrilla Kacarska urdhëroi menjëherë që ajo të largohet nga salla e gjyqit dhe i ndaloi asaj të paraqitej në seancat tjera për këtë rast.

Marketing