29 prilli ditë jopune për të gjithë qytetarët në Maqedoninë e Veriut

Dita e dytë Pashkëve, sipas kalendarit ortodoks, 29 prilli i vitit 219 është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kumtoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Marketing

Ministria në të njëjtën kohë, qytetarëve të religjionit ortodoks në Republikën e Maqedonisë ua uroi festën e madhe krishtere Pashkët.