30 ditë paraburgim për policin e dyshuar për vrasjen në Prilep

30 ditë paraburgim është masa që iu shqiptua E.T. (24) nga Manastiri nga ana e Gjykatës themelore të Prilepit, pasi dyshohet për vrasjen e A.B.(36) nga Manastiri.

Marketing

Paraburgimin i arrestuari do ta vuaj në Shkup. Ndërkaq sipas informacioneve, polici fillimisht e ka qëlluar tani më të ndjerin me 4 plumba dhe më pas e ka djegur

Tek i vrari ka pasur edhe dokumente personale për identifikim.

Marketing