30 vjetori i rënies së Dëshmorit Halil Latifi,komuna e Sarajit mbajti tibunë shkencore

Me rastin e 30 vjetorit të rënies së Dëshmorit të Kombit Halil Latifi, sot në hapësirat e komunës së Sarajit u mbajt tryezë shkencore, ku morën pjesë familjarë, bashkëveprimtarë dhe profesor universitar të cilët kujtuan veprimtarinë dhe kontributin e jashtëzakonshëm të Halil Latifit për kauzën kombëtare.

Marketing

🎥Tryezën shkencore mund ta ndiqni në linkun më poshtë:
https://fb.watch/or8jBgGgBd

Gjithashtu me rastin e shënimit të 30 vjetorit sot nderuam bustin e Dëshmorit Kombëtar, si dhe u bë shpalosja e tabelës së rrugës në vendbanimin Gërçec, e cila sot mban emrin Halil Latifi. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0NJXuq2FnTVwJtVkgoZih89XCXRNgMhZaX8pmEw3a8JQRGnfep99YUUYrBZNJ8FXil&id=100053947097286&mibextid=Nif5oz