32 vjeçari maskohet si pensionist për të udhëtuar me pasaportën e 81 vjeçarit

Një i ri u shndërrua në një të moshuar 81 vjeçar, në mënyrë që të mund të udhëtonte me pasaportën e një pensionisti.
Ai u maskua me një mjekër të bardhë, syze dhe karrige me rrota. Por, veshja e tij nuk ishte aq e mirë sa për të mashtruar oficerët e migracionit.
Personi në dukje i dobët dhe i moshuar, tërhoqi vëmendjen e stafit kur arriti në Aeroportin Ndërkombëtar të New Delhi, të dielën e kaluar.

Marketing

Ai po shpresonte të udhëtonte drejt New York-ut. Por, stafi filloi të dyshoi…
Shrikant Kishore, një zyrtar i lartë i sigurisë tha: “Ai dukej sikur të ishte shumë i moshuar dhe i paaftë”.
“Ne i kërkuam atij që të qëndronte mbrapa me ne. Ai tha që nuk deshi”.

Kjo bëri që oficeri të vinte në dukje që rrënjët e mjekrës së bardhë të cilat ishin të zeza. Ai gjithashtu dukej që po përpiqej shumë për të shmangur sytë nga oficeri.
Kur u pyet për pasaportën e tij, i riu dorëzoi dokumentacionin duke pretenduar se ai ishte Amrick Singh, i lindur në Delhi në shkurt të vitit 1938, duke e bërë atë 81 vjeç.

Kur personi u mor më tepër në pyetje, ai thuhet se i tha stafit të sigurisë se në të vërtetë ishte 32 vjeçar dhe emri i tij ishte Jayesh Patel.
Ai u ndalua dhe u dorëzua më pas në polici.