Euroambasadori Samuel Zbogar tha se është koha që reformat në gjyqësor të tregojnë rezultate konkrete. Kusht për investimet e huaja të reja, do të jetë gjyqësor i pavarur dhe i lirë që biznesmenët të kenë besim tek institucionet, theksoi Zhbogar. Ai sot bisedoi me biznesmenë nga Oda Ekonomike ku u hapën edhe temat rreth bashkëpunimit rajonal të kompanive nga Ballkani Perëndimor, por kërkohej një zgjidhje edhe për shkallën e lartë të korrupsionit.

Marketing