55 vite nga tërmeti në Shkup: Fillon linja e solidaritetit

Në kuadër të manifestimit “Shkupi flet”, sot fillon linja e solidaritetit, gjegjësisht shikimi panoramik i Shkupit.

Marketing

Në Parkun e Nënë Terezës (jashtë ndërtesës së EVN-së) në orën 11, do të fillojë “Linja e Solidaritetit”, qytetarët do të kenë mundësinë të përdorin autobusë që në mënyrë panoramike ta shkojnë Shkupin me një fokus në ngjarjet që lidhen me tërmetin shkatërrues të vitit 1963.

Kjo shëtitje rreth qytetit të Shkupit do të fillojë në orën 17:00 dhe e organizon NP Turs, NP Shkup dhe Qytetit i Shkupit në kuadër të manifestimit “Shkupi flet”.

Shëtitja do të udhëhiqen nga udhëheqës profesional, ndërsa do të realizohen më 24, 25, 26 korrik, me dy orare të caktuar, një në orën 11 dhe tjetra në orën 17:00 dhe do të jenë pa pagesë.