Zbulohen datat kur mbahet festivali “Sunny Hill” në Prishtinë

70 73 76 69 32 45 32 70 97 110 115 32 99 104 101 101 114 32 97 115 32 66 114 105 116 105 115 104 45 75 111 115 111 118 97 114 32 115 105 110 103 101 114 32 68 117 97 32 76 105 112 97 32 112 101 114 102 111 114 109 115 32 111 110 32 115 116 97 103 101 32 100 117 114 105 110 103 32 104 101 114 32 102 105 114 115 116 32 99 111 110 99 101 114 116 32 104 101 108 100 32 105 110 32 75 111 115 111 118 111 39 115 32 99 97 112 105 116 97 108 32 80 114 105 115 116 105 110 97 44 32 97 116 32 116 104 101 32 71 101 114 1

Festivali Sunny Hill, i cili ka tërhequr vëmendjen e dashamirësve të muzikës dhe kulturës në Kosovë dhe më gjerë, do të kthehet sivjet me një edicion të ri .

Marketing

Ky event do të mbahet nga data 25 deri më 28 korrik në Prishtinë.

Me një fokus të qartë në zhvillimin e kulturës dhe mbështetjen e artistëve lokalë, ky festival ka sjellë në Prishtinë një diversitet të zhanreve të ndryshme.
https://www.instagram.com/p/C3LRw9kIEGw/?utm_source=ig_embed&ig_rid=084a07d3-3d22-400b-ab05-f71c718b6cca&ig_mid=953C6794-D731-44B2-9615-682E4EBB1149

Marketing