9 persona të lënduar në aksident të rëndë të autobusit nga Maqedonia në Austri

Nëntë persona janë lënduar prej të cilëve 3 më rëndë nga një ndeshje mes një kamioni dhe autobusi mëngjesin e sodit në Linz të Austrisë.

Marketing

Sipas informacioneve bëhet fjalë për autobus me targa nga Maqedonia por ende nuk ka informatë zyrtare Ministria e punëve të jashtme të Maqedonisë njofton Dosie.mk, përcjellë Aktuale.mk

Mediat austriake shkruajnë se gjatë aksidentit është rrokullisur edhe kabina e maunes i cili ka qenë i ngarkuar me drunjë. Në autobus ka patur 18 udhëtarë, 10 persona në mesin e të cilëve edhe 4 fëmijë janë të pa lënduar. Nuk detaje rreth emrit të kompanisë apo vozitësit të autobusit. Dosie.mk

Marketing