Ballina Showbiz A e dinit që ky është babai i Rona Nishliut?

A e dinit që ky është babai i Rona Nishliut?

Nëse ka një këngëtare që nuk ka dëshirë fare të imponohet, atëherë ajo po dyshim që është Rona Nishliu.

Totalisht e pa imponueshme, aspak me dëshirën e madhe për të qenë kudo e për të rënën në sy në çdo moment.

Marketing

Media është marrë disa herë me jetën private të Rona Nishliut dhe duket se kjo arsye ka bërë që këngëtarja e talentuar të marrë masa për ta ruajtur në maksimum privatësinë, shkruan “Kosovarja”.

Rona nuk zbulon shumë kur bëhet fjalë për familjen, e megjithatë nuk ka rezistuar pa e publikuar një foto me babain.

Ju njohim me babain e Rona Nishliut/Kosovarja/

Exit mobile version