A është e dëmshme që t’i pastroni shpesh flokët, tregon studimi

Të gjithë e dimë sa i rëndësishëm është kujdesi i duhur ndaj flokëve.

Marketing

Një gjë që duhet patjetër ta dini është fakti se nuk duhet assesi ta teproni me larjen e flokëve.

Yndyra natyrale e flokëve tuaja është e atillë që mbron flokët tuaja, kështu që kur ju i pastroni flokët vazhdimisht dhe në baza ditore, kjo yndyrë largohet nga koka, transmeton ksp. Pastaj krijohet një rreth të egër të prodhimit të tepruar të yndyrës, andaj edhe sa më shumë që i pastroni flokët, aq më shumë yndyrë krijohet dhe aq më tepër ju shtohet nevoja për t’i pastruar ato.

Marketing