A keni parë flokë të papastruara me vite të tëra, do tmerroheni nga pamjet

Një grua pretendon se i ka flokët më të gjata në botë, duke thënë se madje ka thyer rekord botëror.

Marketing

E moshuara me flokë prej më shumë se tre metra, përveç me gjatësi ka thyer edhe një rekord tjetër, transmeton Indeksonline.

Ajo nuk i ka pastruar flokët me vite të tëra, e që gjendja e tyre tani është e tmerrshme.
Nga papastërtia, ato janë ngrirë dhe nuk duken madje as si flokë njeriu.

 

Marketing