Ballina Aktuale Ademi: Me nobelistin shqiptar Prof.Dr.Ferid Murad (Video)

Ademi: Me nobelistin shqiptar Prof.Dr.Ferid Murad (Video)

Te Prof. Dr. Ferid Muradi shohim frymëzim për të lënë gjurmë të pashlyeshme në punën dhe veprimtarinë tonë, si dhe në krijimin e vlerave në fushën e arsimit dhe të shkencës., ka shkrua në profilin e tij në facebook ministri i Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi.

Marketing
Exit mobile version