Ademi nga Fronti Europian: Sot foli populli!

Arbër Ademi nga Fronti Eruropian në konferencë për shtyp tha se sot foli populli. Ademi gjithashtu falenderoi qytetarët të cilët votuan Bujar Osmani dhe Frontin Europian.

Marketing

“Falënderojmë qytetarët që votuan kandidatin tonë, Bujar Osmani dhe votuan Frontin Evropian. Falënderojmë mediat dhe vëzhguesit vendor dhe të huaj. Sot populli foli.Patëm nëj ditë të qetë dhe një proces demokratik dhe të ndershem. Është nje sukses i përbashkët. Falemnderoj ata që treguan sjellje demokratike, duke votuar Frontin Europian dhe dhanë votë për kandidatin tonë, Bujar Osmani”, deklaroi Ademi.