Aeroporti “ngritet në këmbë”, për të kapur një majmun

Aeroporti Ndërkombëtar i San Antonios ka patur ditë të ngjeshme dje. Një majmun ishte arratisur duke bërë që forca të sigurisë dhe personelit të ngrisin alarmin.

Marketing

Majmuni i sojit Macaque arriti të arritisej pasi ishte në një kuti transportuese nga një pronar i kopshtit zoologjik. Ai kishte për të fluturuar në Aeroportin e Chicagos.

Pas disa orë përpjekjesh, majmuni u kap në zonën e bagazheve.