Ahemti-të rinjve: Mos u largoni, nuk mund të gjeni një jetë më të mirë se këtu

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti, i ftuar në emisionin Rruga drejt u bëri thirrje të rinjve të mos largohen nga vendi sepse atje ku do të shkojnë nuk mund të gjejnë një jetë më të mirë se sa ajo në vendin tonë, duke u rikujtuar edhe sakrificat që ata bëjnë në perëndim dhe përsëri nuk arrijnë standardet që ata gëzojnë në Maqedoninë e Veriut.

Marketing

“Kjo i ngjan tamam një lufte, në qoftë se ti nuk mund ta mbrosh dhe ti kryesh kushte postulatës civile, mos e thirr atë që të qëndroj në vendin e vet por lere të lirë të bëjë zgjedhjen e vet. Unë nuk mund t’iu them njerëzve kërkoni një jetë më të mirë, pavarësisht se çfarë jete ata bëjnë andej. Andej nuk kanë jetë më të mirë se sa këtu, për këtë unë mund t’ju siguroj, kurse ata që shkojnë do e vërtetojnë kur të shkojnë andej. Sepse andej brenda një viti apo pesë vitesh nuk mund të krijojnë standard për të cilin ata kanë ëndërruar”, tha Ali Ahmeti, kryetar i BDI-së.