Ahmeti: Hekuran Duka shpresë për Dibrën

Në Dibër BDI mbajti Konventën promovuese të kandidatit për Kryetar të kësaj komune Hekuran Duka.

Marketing

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti para të pranishmëve tha se Duka meriton mbështetjen e të gjithë dibranëve për shkak se virtyt ka punën, përkushtimin dhe mbajtjen e fjalës së dhënë para qytetarëve.

https://www.facebook.com/114081605319234/videos/2404721043090821/