Ahmeti: Ndryshimeve kushtetuese duhet t’i paraprijë pajtimi i partive politike

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti është shprehur optimist sa i përket procesit eurointegrues të vendit, por duke mos harruar faktin se për këtë, vendi duhet fillimisht t’i miratojë ndryshimet kushtetuese.

Marketing

Ai, siç njofton KlanM, tha se ndryshimeve kushtetuese, duhet t’i paraprijë një pajtim në mes të gjitha subjekteve politike që kanë përgjegjësi mbi fatet e shtetit.

“Unë mendoj se mund të arrihet një pajtim i tillë, t’i vendosim të gjithë përpara interesat e shtetit, ardhmërinë e gjeneratave, sepse pikërisht janë momente vendimtare dhe historike për vendin tonë, t’i lëmë anash interesat ditore politike“, tha Ali Ahmeti.