Ahmeti: Të arriturat e BDI-së, meritë e UÇK-së

Rrënjët tona janë nga UÇK-ja dhe të arriturat tona të përbashkëta në këto 17 vite nuk shlyhen dot nga pasuesit dhe pasardhësit e sotëm të OZNËS dhe UDBËS të cilëve ju ka plasur rrashta e kokës kur e ndëgjojnë gjuhën shqipe gjithandej, kur e shohin flamurin tonë kombëtar, dy universitetet shtetërore, Hasan Prishtinën, Isa Boletinin e Skenderbeun si dhe shumë e shumë arritje të tjera.

Marketing

Kot e keni, nuk shlyhen dot këto gjurmë të cilat qytetarët tanë i shohin çdo ditë dhe i vlerësojnë. Kot e kanë edhe viktimat e pasardhësve të shërbimeve sepse porositësit e tyre do të mbesin nën hije, ndërsa ata do të biejn pre në fund.

Të vijojmë të bëjmë punë të mira, punë të mbara, punë që nuk shlyhen dot sepse mbajnë vulën e UÇK-së dhe BDI-së të cilat janë vlera të këtij kombi dhe ky komb nuk lejon t’ia prekësh vlerat e shenjta.

Rrënjët tona janë nga UÇK-ja dhe të arriturat tona të përbashkëta

Rrënjët tona janë nga UÇK-ja dhe të arriturat tona të përbashkëta në këto 17 vite nuk shlyhen dot nga pasuesit dhe pasardhësit e sotëm të OZNËS dhe UDBËS të cilëve ju ka plasur rrashta e kokës kur e ndëgjojnë gjuhën shqipe gjithandej, kur e shohin flamurin tonë kombëtar, dy universitetet shtetërore, Hasan Prishtinën, Isa Boletinin e Skenderbeun si dhe shumë e shumë arritje të tjera. Kot e keni, nuk shlyhen dot këto gjurmë të cilat qytetarët tanë i shohin çdo ditë dhe i vlerësojnë. Kot e kanë edhe viktimat e pasardhësve të shërbimeve sepse porositësit e tyre do të mbesin nën hije, ndërsa ata do të biejn pre në fund. Të vijojmë të bëjmë punë të mira, punë të mbara, punë që nuk shlyhen dot sepse mbajnë vulën e UÇKsë dhe BDIsë të cilat janë vlera të këtij kombi dhe ky komb nuk lejon t’ia prekësh vlerat e shenjta.

Publiée par Ali Ahmeti sur Mardi 16 juillet 2019