Ahmeti: “Terrorizëm” është emër i rëndë, për sulmin në Kuvend (Video)

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti në debatin e sotshëm është deklaruar për situatën aktuale politike si dhe për votimin në Kuvend. Ai ka thënë se ekspertiza duhet të dëshmojë kush i ka hapur dyert e Kuvendit.

Marketing

”Ekspertiza duhet të dëshmojë se kush i ka hapur dyert e Kuvendit, por kualifikimi si ‘terrorizëm’ është tepër i rëndë për rastin, është më i rëndi” – ka deklaruar përveç tjerash Ahmeti.

Marketing