Ajshe Aliu nga Fshati Llopat ka nevojë për ndihmë

Ajshe Aliu nga Fshati Llopat në komunën e Kumanovës vuan nga sëmundja e Boshtit Kurrizor dhe ka nevojë urgjente për operim ne Slloveni, njofton agjencia e lajmeve INA.

Marketing

Nga pamundësia financiare dhe gjendja e shumë e rëndë sociale nuk është në gjendje të operohet me mjete vetanake.

Prandaj çdo ndihmë e juaja është një pikë shprese për lumturinë dhe për kthimin në jetën normale për motrën tonë Ajshe Aliu.

Kush ka mundësi të ndihmoj, kjo është llogaria bankare e prindit të saj:320500020856533.

Marketing