Akademi Përkujtimore për Abdurrahman Alitin

Me rastin e 5 vjetorit të ndarjes nga jeta dhe përcaktimit nga Kuvendi i Maqedonisë si një nga datat që duhet të shënohën këtë vit, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve, nën përkujdesjen dhe iniciativën e z. Ali Ahmeti, ka nderin t’ju ftoj në Akademinë Përkujtimore për z. Abdurrahman Aliti, ish nënkryetar i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Deputet, Ambasador dhe lider i Partisë për Prosperitet Demokratik.

Marketing

Akademia Përkujtimore do të mbahet në amfiteatrin e Qendrës Informative Kulturore (QIK) në Shkup, më 5 korrik 2018, ditë e enjte, me fillim në ora 15:00.