Aksion policor për pastrimin e rrugëve të Çairit (foto)

Aksion i madh policor po zhvillohet në Çair, siç mëson Alsat policia i ka zbrazur rrugët e Çairit nga makinat që ndodheshin të parkuara nëpër rrugë dhe po pengonin që të zhvillohet trafiku i rregullt.

Marketing

Alsat mëson se policia ka pastruar të gjitha rrugët nga makinat e parkuara gabimisht dhe të njejtat po gjobiten për çdo pa rregullësi.

Siç mund ta shihni në fotografitë ekskluzive rrugët e Çairit janë nga të dyja anët të zbrazura nga makinat që pengonin të zhvillohet trafiku nëpër këtë zonë.