Akuza për 13 persona të përfshirë në përplasjen me armë në Reçicë të Vogël

Prokuroria Themelore në Tetovë ka ngritur akuzë kundër 13 personave pjesëmarrës në incidentin me përplasje me armë në Reçicë të Vogël më 05/04/2018, ku një person e humbi jetën dhe disa të tjerë u lënduan.

Marketing

Kundër katër personave është vazhduar masa e paraburgimit, ku një person ngarkohet me veprën penale vrasje në tentim, dhe për posedim të armës pa leje.

Gjithashtu prokurori publik në Gjykatën Themelore në Tetovë propozoi vazhdimin e paraburgimit tre prej të cilëve janë të privuar nga liria, dhe për njërin që ende është në arrati të ju vazhdohet masa e paraburgimit.

Kundër të tjerëve Prokuroria Themelore në Tetovë ju ka caktuar masën e kujdesit të cilët ngarkohen me veprën penale, pjesëmarrje në rrahje fizike, kurse për njërin paraburgim sepse bëhet fjalë për shtetas të Republikës së Shqipërisë.