Alarm për terrorizëm në Itali, xhamia e kisha nën vëzhgim 24 orësh

Alarm i lart për terrorizëm në Itali ditëve të fundit pas ngjarjeve të Zelandës së Re. Policia ka vënë në survejim 24 orësh të gjitha kishat dhe xhamit në të gjithë territorin.

Marketing

Edhe pse deri më tani nuk ka ndonjë indic për ndonjë sulm të mundshëm terrorist në Itali, Inteligjenca italiane është vënë në gatishmëri të plotë, në të gjitha vendet që rezultojnë të rrezikshmërisë së lartë.