Aleksandrova: Më vjen keq për vendimin e VMRO-së por nuk zemërohem

Emilija Aleksandrova është e para nga tetë deputetët e VMRO-DPMNE-së, të cilët publikisht u sqaruan pas votimit të për ndryshimet kushtetuese në Kuvendin e Maqedonisë. Ajo në një deklaratë për “Lider” tha se ajo shumë vështirë e kishte përjetuar të gjithë këtë situate.

Marketing

“Para së gjithash, dua të theksoj se natën e kaluar në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë u mor vendimi për të fillimin e procedurës debative për ndryshime kushtetuese. Dhe, si do që të jetë fundi me dy të tretat e votimi, do të varet nga qeveria, domethënë sa është e gatshme ajo të pranojë kushtet e deklaruara në deklaratën e fundit për publikun”, tha Aleksandrova.

Vendimi ishte me të vërtetë i vështirë duke marrë parasysh seriozitetin e situatës si në vend dhe në politikë dhe çfarë lloj tensione do të ketë veçanërisht në partinë time. Por kolegët e mi dhe unë besojmë fuqimisht se ajo që ne i dhamë një shans është rruga e drejtë për të cilën duhet lëvizur, normalisht edhe njëherë përmendi pranimin e kushteve tona, shpjegon Aleksandrova.

“Sa i përket vendimit të partisë për të më përjashtuar mua, unë personalisht e përjetova atë shumë të vështirë. Të jesh në VMRO-DPMNE është një nder i vërtetë dhe nuk mund ta marr askush kurrë këtë ndjenjë të përkatësisë. Unë sinqerisht më vjen keq për vendimin e tyre për ne, por nuk zemërohem. Unë besoj se arsyeja përfundimisht do të mbizotërojë, sepse në fund të gjithë ne kemi një qëllim të përbashkët”, tha deputetja e cila ishte përjashtuar nga VMRO-DPMNE.

Marketing