Ali Ahmeti: Adem Demaçi i madh, i papërsëritshëm, i përhershëm

Frymëzimi jonë, simboli i rezistencës kombëtare, themeli i pavarësisë, shëmbëlltyra e përpjekjeve të gjeneratave të tëra për liri na la në moshën 82 vjeçare.

Marketing

Vepra yte Bac, shembullore

Kontributi yt, i përjetshëm.

Kujtimi për ty, i pashuar.

Rrudhat e tua, hartë e mundit shekullor të kombit.

Dheu i Kosovës yte që e mbaje mbi shpatulla me dekada të tëra, nga nesër do ta kesh mbi gjoksin tënd krenar.

Ngushëllime familjes, miqve dhe çdo shqiptari për këtë vigan.

Lavdi për jetë të jetëve