Ali Ahmeti përkujton Afrim Zhitinë dhe Fahri Fazliun

29 vite më parë në Prishtinë, pas rezistencës së armatosur tërë ditore, ranë heroikisht heronjtë Afrim Zhitia dhe Fahri Fazliu, për tu shndërruar në burim frymëzimi për gjenerata të tëra çlirimtarësh.

Marketing

Afrimi dhe Fahriu janë të papërsëritshëm dhe mbajnë autorësinë e pavarësisë së Kosovës bashkë me të gjithë dëshmorët dhe martirët e kombit shqiptar.

Vepra juaj sot quhet Republika e Kosovës!

Lavdi

Marketing