Ali Ahmeti sonte në TVM2

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, z. Ali Ahmeti, sonte me fillim në ora 20:00 do të jetë mysafir në servisin shtetëror TVM2 përballë analistëve Albert Musliu, Emin Azemi dhe Ibrahim Mehmeti.
Marketing