Ambasada franceze shprehet e kënaqur për votim e ndryshimeve kushtetuese

Franca shprehet e kënaqur me votimin më 19 tetor, në Parlamentin e ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë, me shumicën e nevojshme (të duhur) prej dy të tretave, për hapjen e fazës së shqyrtimit të amendamenteve kushtetuese, që synojnë zbatimin e Marrëveshja e Prespës, e arritur më 17 qershor, midis Athinës dhe Shkupit.

Marketing

Franca shpreson se diskutimet në parlament do të shpiejnë në ndryshimin e Kushtetutës. Siç potencoi dhe vuri në dukje kryetari i Republikës, Marrëveshja e Prespës është e një gjë e mirë për vendin, për rajonin dhe për Evropën.

Marketing