Ambasadori i Finlandës përdor emrin e ri të Maqedonisë (Foto)

Mosmarrëveshja për emrin në mes Shkupit dhe Athinës, padyshim vërehet se tashmë është pranuar nga vendet BE-së dhe NATO-s, megjithëse ende nuk ka hyrë në fuqi.

Marketing

Kjo mund të shihet më së miri përmes shembullit të shkrimit në vendin e punës të ambasadorit të Finlandës.

Ambasadori i Finlandës Pertti Ikonen në shkrimin e tij në vendin e punës ka shkruar se punon si ambasador i angazhuar për “Serbi, Mal të Zi dhe Maqedoninë Veriore”.

Marketing