Ambasadori i Francës vizitoi disa vendvotime

Ndërsa ambasadori i Francës në Shkup, Kristian Timonier vizitoi zonën e Kumanovës.

Marketing

Ai vëzhgoi procesin e votimit në disa vendvotime, proces për të cilin tha se ka vërejtur se ka rrjedhur në ambient paqësorë dhe të qetë.

Ai shpreson se presidenti i ardhshëm do të mbrojë interesat e shtetit dhe do të përfaqësojë të gjitha bashkësitë në vend.