“Analfabet dhe njerëz të prishtë…”, Santiana Maloku “shpërthen” keq në rrjete sociale

Santiana Maloku shpeshherë është në qendër të vëmendjes për shkak të situatave që i ndodhin.

Marketing

Ajo merr shumë komente në postimet e saj, si përkrahëse, ashtu edhe negative.

Në një postim të bërë për kujdesin ndaj lëkurës, një ndjekëse i komentoi që “s’guxon as trajtim t’i bëjë fytyrës, për shkak të ndërhyrjeve estetike”.

“Mirëmëngjesi njerëz të dashur. Unë filloj ditën kështu, me kësi lloj njerëzish, me analfabetë edhe me njerëz të prishtë. A me ia lënë a mos më ia lënë tash komentet”-shkroi ajo.