Aplikacioni që ju ndihmon të kontrolloni fëmijët tuaj

Kompania gjigante ‘AT&T’ pritet që së shpejti të lansoj aplikacionin “Smart Limits” që do ju ndihmojë të keni kontroll mbi telefonat dhe fëmijët tuaj.
Aplikacioni do të lansohet me 26 nëntor.

Brenda këtij aplikacioni do të jenë kontrollimi i lokacionit, limiti i kohës se sa mund të qëndroj në ndonjë aplikacion dhe të bllokoni materialet që ju nuk dëshiron që fëmija juaj t’i sheh.
“Smart Limits” do të jetë me pagesë dhe do të kushtojë 8 dollarë në muaj.