Arbër Xhaferi dhe Lubço Georgievski kanë dashur ta ndajnë Maqedoninën-Ja kush e thotë (VIDEO)

Pavle Trajanov, ish Ministër i Brendshëm në kohën e krizës së refugjatëve në Maqedoni thotë se Arbër Xhaferi dhe Lupço Georgievski kanë dashur të ndajnë Maqedoninë.

Marketing

Sipas tij ata kanë bërë plane për “konflikt të kontrolluar”.

Edhe pse këto konstatime s’janë pranuar, ai tha për “Programin 200”, se flet në bazë të informacioneve që ka si rrjedhojë e posteve që ka pasur.

Trajanov thotë se SHBA ka ndaluar këtë ide.