Ardijan Muça nuk ndalet , ja si i befasoi disa fëmijë (VIDEO)

Drejtori i ndërmarrjes publike Parqe dhe Gjelbrime Ardijan Muça vazhdon me aktivitetet e tij të përditshme. Kësaj here ai ka gëzuar fëmijë në parkun e qytetit, ndërsa me këtë rast ai ka shkruar

Marketing

“U përpoqa t’ua mundësoj një ditë përrallore 👸🤴 me ngjyrat më të bukura të ylberit 🌈. ”

https://www.facebook.com/2138758573040535/videos/1201664703341458/