Ardita Sinani shpall fitoren në Komunën e Preshevës

Ardita Sinani, e ka shpallur fitoren në Komunën e Preshevës.

Marketing

Ajo është shprehur se Partia për Veprim Demokratik, ka marrë 4.075 vota.

Sipas saj, PDSH-ja i ka 3703, Aleanca 1185, APN 2850.

Pas njoftimit për fitoren, ajo ka postuar fotografi aktuale nga festa.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ishte përfshirë në zgjedhjet lokale në Preshevë, duke mbështetur kështu subjektin politik të Shaip Kamberit e Ardita Sinanit.

“Faleminderit, me MENDJE dhe ZEMER “.

Marketing