Ariu hy në oborr të shkollës në Rumani, futet në disa shtëpi e lokale

Një arushë u desh të qëllohej dhe vritej në oborrin e një shkolle në Rumani, pasi ai hyri në disa shtëpi dhe në një lokal të qytetit.

Marketing

Ariu kishte qenë hutuar në qytetin e Miercurea Cius, duke hyrë nëpër shtëpi teksa thuhet se kishte vrarë edhe një dhi.

Ariu pastaj u ngjit në një gardh të një shkolle të mesme lokale pasi u ndoq nga vendasit rreth orëve të para të mëngjesit.

Ai thuhet të jetë ndjerë i shqetësuar kështu duke shkatërruar disa gardhe. Pas sigurimit të zonës në mes të ditës, një gjuetar profesional gjuajti arushën, e cila më pas u largua nga shkolla.

Marketing