Arrestohet 31-vjeçari në aeroportin e Shkupit

Më 15.04.2019 në ora 12:00 gjatë kontrollit të pasaportave në “Aeroportin Ndërkombëtar-Shkupi” është vërtetuar se personi D.N. (31) nga Sveti Nikolla është në listën e ndaluar me masën “A” (arresto) me kërkesë të departamentit për përndjekje të Sveti Nikollës.

Marketing

Personi është arrestuar në orën 14:30 dhe është dorëzuar në SPB-Shkup.