Arrestohet hajni i xhamisë (VIDEO)

Gjatë festës së Bajramit u grabit xhamia Hatunije në Prishtinë, ku një i ri morri rreth 500 euro.

Marketing

Më pas imami Jahir Beqiri, publikoi një video ku shihet vjedhja dhe kërkoi edhe arrestimin e tij.

Një gjë e tillë edhe ndodhi.

Policët e prangosën të dyshuarin, i cili u intervistua në stacion.

Marketing