Arrestohet një rus në Shkup i kërkuar me flet arrest ndërkombëtar

Me 27.03.2019 në ora 09.10 në vendkalimin kufitar ‘Aerodrom Shkup’, gjatë kontrollit të pasaportës është konstatuar se S.P.(42) nga Rusia, me vend jetese në Qipron Veriore, gjendet në listën me masën A “Arresto” dhe për të është shpallur një flet arrest ndërkombëtar nga Interpol Rusi, transmeton Almakos.

Marketing

Ai është arrestuar dhe dorëzuar te inspektorët për procedurë të mëtutjeshme.