Artan Grubi: Jam i kënaqur me gjithë ministrat dhe funksionarët e BDI-së

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi i pyetur se nëse ndonjë nga ministrat dhe funksionarët e BDI-së, duhet të zëvendësohen, ai është përgjigjur duke thënë se është i kënaqur nga të gjithë ministrat, kryetarët e komunave nga radhët e BDI-së si dhe deputetët e kësaj partie.

Marketing

“Unë jam i kënaqur nga puna e ministrave të BDI-së, posaçërisht jam i kënaqur nga grupi parlamentar, i kënaqur jam edhe nga kryetarët e komunave. Për në BDI nuk ka asnjë debat për shkarkime, ne jemi të fokusuar në rrethinë e dytë të zgjedhjeve ku presim fitore”, ka thënë Grubi gjatë një emisioni në Tellma.