Artisti Altrim Mamuti -Shumi i kërkon duel regjisorit të filmit ku fyhet UÇK-ja

Artisti, Altrim Mamuti – Shumi ka reaguar sërish ndaj deklaratës së regjisorit të filmit skandaloz Jani Bojaxhi dhënë për tv 21 ku, ndër të tjera deklaronte se nuk kishte asgjë kontestuese në filmin e përfolur, imazhet e të cilit u transmetuan dje në mediat online.

Marketing

Ja se çfar thotë Artisti Altrim Mamuti në postimin e tij të fundit:

“Jani Bojaxhi nga deklarata e dhënë për tv21 potencuat se nuk mereni me politik dhe se ai person që e ka publikuar pjesën 7 minutëshe ose nuk ka lexuar ose ka qëllime tjera .

Ai që e publikoi jamë unë , dhe që do ti shkoj deri në fund jam unë bashkë me 5 milion shqiptarë pas .
Poqese mendon se nuk kam lexuar urdhëro në debat publik”, thuhet në reagim.