Babai i çmendur, stërvit buldogët e egër me djemtë 6 dhe 2 vjeç (FOTO)

Marlon Grennan nga New Hampshire stërvit qentë e egër buldog dhe nuk e ka problem që gjatë stërvitjes të marrë dy djemtë e tij Xhordan 6 vjeç dhe Xhekson, 2 vjeç

Marketing

“Është e mrekullueshme që kur unë të largohem vendin tim ta marrë djali im i madh. Nuk më shqetëson aspak stërvitja e fëmijëve me qentë e egër.

Ata janë rritur me qentë.

Nuk do të habitesha nëse Xhordan kur ishte i vogël të kishte menduar se ishte një qen, pasi bënte disa veprime të ngjashme me kafshët më shumë  sesa njerëzit.

Wshtë një gjë të kontrollosh një qen dhe një tjetër të ndjesh forcën e tij. Nëse Xhordan do të ecë në hapat e mi, ai dhe do të kafshohet”, thotë Grennan.