Babai i vitit: Shikojeni se çfarë i bën djalit të tij portier

Një video interesante po qarkullon në rrjetet sociale, ku shihet babai i një portieri të vogël që shtyn atë për ta mbrojtur topin.

Marketing

Portieri i vogël është disi i hutuar dhe jo në mesin e portës, mirëpo babai i tij e vëren atë dhe e shty, ai rrëzohet dhe me fat e pret goditjen e kundërshtarit, mirëpo topi i kthyer pastaj futet në gol.