Baby G dhe veprimi i saj i çuditshëm, hip mbi frigorifer në market dhe….

Njihet si një vajzë paksa e rebeluar. 

Këtë na e thotë vetë BabyGee nëpërmjet publikimit të fotografive dhe videove të ndryshme të cilat i hedh në Instagram, shkruan lajmi.net

Marketing

E së fundmi ajo e ka bërë një veprim të tillë, jo fort të kapshëm duke hipur mbi frigoriferët e një marketi tek i cili ka shkuar për të blerë ca gjëra.

BabyGee madje vallëzonte aty.